середа, 18 березня 2020 р.

Жіноча стрижка "Каскад"

Жіноча стрижка Каскад






Стрижка каскад здобула популярність серед модниць ще наприкінці 80-х років. Цю стрижку вже можна назвати класикою моди, бо вона має безліч варіацій у своєму виконанні і підходить практично всім жінкам.Зачіска каскад дозволяє візуально підкоригувати форму обличчя, збільшити об'єм волосся, створювати новий образ кожен день з допомогою різних способів укладання.Стрижку каскад в народі часто плутають зі стрижкою "драбинка", бо основна структура зачіски – це драбинчастий перехід від більш короткого волосся на потилиці до більш довгого. Каскад можна зробити на всій довжині волосся, або тільки на самих кінчиках, для додання об’єму.Ще один великий плюс цієї зачіски, що дуже актуально вранці перед роботою – швидка та легка укладка.


Кому підходить стрижка каскад

Стрижка каскад відмінно підходить практично для будь-якого типу волосся - прямого, тонкого або злегка кучерявого. Вона додає зачісці об'єм та легкість. Ті, хто має густу шевелюру за бажання також можуть зробити собі каскад, філіровка пасм професійним майстром допоможе прорідити густу масу волосся, що полегшить його укладання та додасть легкість зачісці.
Каскадна стрижка виглядає модно на волоссі будь-якої довжини – як на короткому, так і на довгому. Дуже красиво виглядає каскад на гладкому блискучому або мелірованому волоссі, сонячні відблиски в пасмах створюють живу, рухливу подобу.
Зачіска каскад може візуально виправити деякі недоліки обличчя, скорегувати овал. Наприклад, за трикутного обличчя з вузьким підборіддям можна створити об'єм в нижній частині обличчя. Оптимальний варіант для трикутного обличчя – зачіска короткий каскад на основі каре.
Вузьке, довге або прямокутне обличчя можна візуально розширити, зробивши зачіску каскад на середнє волосся, починаючи трохи вище лінії підборіддя, а потім при укладанні волосся злегка підкручувати кінчики.
Власницям круглої форми обличчя краще за все зробити зачіску каскад на довге волосся, бажано без чубчика.
Стрижка каскад красиво виглядає як з чубчиком, так і без нього. Вибір чубчика залежить від вашої форми обличчя.

Укладання зачіски каскад

Повсякденне укладання зачіски каскад дуже просте – достатньо нанести на кінчики волосся засіб для укладання (піну або віск), опустити голову вниз та висушити волосся феном. Отриманий результат можна зафіксувати лаком.
Також для укладання волосся можна використовувати праску. Гладке, пряме волосся красиво підкреслює структуру каскаду.
Укладання зачіски Каскад


Послідовність виконання стрижки

Результат пошуку зображень за запитом схеми жіночої стрижки каскад
  1. Помийте і розчешіть довге волосся.
  2. Визначте, якої довжини буде стрижка,  чи робити  чубок і якої форми, чи потрібен проділ.
  3. Розділіть волосся на ділянки: потилицю, тім'я, виски.
  4. Виберіть контрольне пасмо, розташуйте його під кутом 90 градусів до голови і обріжте (середня довжина - 5-8 см).
  5. Відбирайте пасма від решти волосся, прикладайте до КП і підстригайте до його довжини.
  6. Якщо локони на потилиці, скроні або чубчик не дотягує до КП, то їх рівняйте по сусіднім, витягаючи паралельно до підлоги.
  7. Коли стрижка на довге волосся закінчена, висушіть локони, переконайтеся, що немає неточностей. Потім зробіть філірування всіх пасом або обробіть тільки нижній край.
  8. Зволожите волосся і укладайте зачіску.

Немає коментарів:

Дописати коментар

30 ГРУПА 27.04.2022р.ТЕМА УРОКУ: Виконання зачіски "Грецька коса" .

  Виконання зачіски "Грецька коса" Щоб прикувати до себе захоплені чоловічі, так і жіночі погляди, і відчути себе на вершині Олімп...