четвер, 19 березня 2020 р.

Жіноча стрижка "Сессун"

Жіноча стрижка "Сессун"


Стильну стрижку під назвою сессун відносять до вінтажного стилю, який сьогодні знову стає популярним. Найчастіше таку зачіску створюють на середньому волоссі. Віддають перевагу цій стрижку дівчата, що володіють бездоганним смаком і бажають виділятися серед оточуючих.

Стрижка сессун вважається універсальною. Вона прекрасно виглядає як на маленьких дівчатках, так і на зрілих жінках. Найкраще вона підійде власницям овального обличчя. З її допомогою існує можливість зменшити витягнуту форму густим чубчиком. А округле обличчя можна скорегувати за рахунок асиметричного косого чубчика. Але фахівці не рекомендують цю зачіску дівчатам з круглим і повним обличчям.Стрижка сессун на коротке волосся є хорошим рішенням для жінок, які хочуть підкреслити очі і омолодити обличчя. Таким чином, вона сформує ідеальний овал обличчя, наполовину прикривши шию.

Подовжений варіант сессун підходить дівчатам, які не хочуть змиритися з думкою про те, що укласти волосся в пучок або в хвіст не вийде. При цьому пасма повністю прикривають шию, підкреслюючи жіночність образу. Градуйований варіант зачіски сессун вважають більш романтичним. В цьому випадку перукар використовує по всьому периметру стрижки ножиці для філіровки. Вони допоможуть пом'якшити риси обличчя. Власниці кучерявого волосся отримають гарні хвилі замість строгих геометричних ліній.


Послідовність виконання стрижки 


1.Для початку необхідно розчесати волосся від маківки вниз на всі боки. Потім розділіть його центральним вертикальним проділом. Після цього слід відокремити пасма потиличної частини за допомогою горизонтального проділу. При цьому дві тім'яні зони заколіть, а потиличну частину розділіть ще одним горизонтальним проділом.

2. Тепер в нижній потиличній зоні потрібно виділити центральне пасмо, вичесати і обрізати при нульовій відтяжці до необхідної довжини.


3. Це пасмо волосся є контрольним для всієї стрижки сессун. На даному етапі підрівняйте волосся цієї зони, рухаючись від центру вправо, а потім від центру вліво. Тепер звільніть від затискачів локони верхньої потиличної зони, розчешіть їх, і підстрижіть по контрольному пасмі, залишаючи при цьому волосся на 2 мм довше попереднього .

4. На наступному етапі волосся тім'яної частини треба розчесати вниз,після чого відокремити пасма для чубчика і скроневих зон двома вертикальними проділами. Потім стрижіть чубок трохи нижче брів.


5. Розчешіть волосся скроневої частини ще раз, підстрижіть їх під косим кутом.


6. Далі необхідно прихопити пасма з бічних зон разом з частиною чубчика, і підрівняти їх таким чином, щоб вийшов плавний перехід.



Щоб уникнути помилок в техніці виконання стрижки сессун, потрібно не поспішати і бути уважними. Створення такої зачіски вимагає багато часу і навичок. Зате власниці даної стрижки зможуть підкреслити риси обличчя у вигідному світлі, а також створити жіночний, романтичний і стильний образ.




Пропоную переглянути відео "Виконання стрижки Сессун"


Немає коментарів:

Дописати коментар

30 ГРУПА 27.04.2022р.ТЕМА УРОКУ: Виконання зачіски "Грецька коса" .

  Виконання зачіски "Грецька коса" Щоб прикувати до себе захоплені чоловічі, так і жіночі погляди, і відчути себе на вершині Олімп...