середа, 4 листопада 2020 р.

ГРУПА 20 04.11.20р. Виконання жіночої стрижки " Задор"

 

 Виконання жіночої стрижки " Задор"

 

Рекомендується для волосся будь-якого типу і довжини.

Форма стрижки: коротка, ступінчаста.

 Інструменти: прямі та філірувальні ножиці, гребінець.


Техніка стрижки: способом «на пальцях».

 Найпростіший і легкий прийом - стрижка "на пальцях". Вона дозволяє вкорочувати волосся на рівну, однакову довжину, як по всій голові, так і на окремих її ділянках. Майстер стоїть за спиною у клієнта під час цієї стрижки. Волосся необхідно розчесати в сторону їх природного росту. Далі перукар захоплює гребінцем прядку на крайній лінії росту волосся в тім`яній зоні і затискає за допомогою середнього і вказівного пальців лівої руки (якщо майстер - правша). Потім, відтягнувши пасмо паралельно підлозі, починає зрізати ножицями на бажану довжину. Ця перша пасмо буде потім контрольної при підстригання наступних пасом. Усі наступні волосся потрібно підстригати, орієнтуючись довжиною на контрольну пасмо.

 


Технологія виконання. Стрижка виконується на вимитому вологому волоссі за радіальними проділами з відтягуванням пасом ПІД кутом 90° до поверхні голови




Контрольне пасмо відчісують на маківці круговим проділом з радіусом 4 см, зістригають зовнішнім зрізом із відтягуванням під кутом 90° до поверхні голови, визначаючи довжину стрижки.

Далі волосяний покрив голови розділяють на верхній та нижній яруси.

Стрижку волосся верхнього ярусу виконують від середини потилиці, рухаючись ліворуч, а потім праворуч до центрального проділу. Пасмо волосся виділяють радіальними проділами, зістригають зовнішнім зрізом із відтягуванням пасма під кутом 90° до поверхні голови.

Волосся нижнього ярусу стрижуть аналогічно, орієнтуючись на довжину волосся верхнього.

За бажанням у процесі стрижки волосся філірують. На заключному етапі виконують окантування.

 


 





Немає коментарів:

Дописати коментар

30 ГРУПА 27.04.2022р.ТЕМА УРОКУ: Виконання зачіски "Грецька коса" .

  Виконання зачіски "Грецька коса" Щоб прикувати до себе захоплені чоловічі, так і жіночі погляди, і відчути себе на вершині Олімп...