вівторок, 26 квітня 2022 р.

30 ГРУПА 26.04.2022р.ТЕМА УРОКУ: Виконання зачіски "Високий пучок ".

 Виконання зачіски "Високий пучок "

Багато представниць прекрасної статі віддають перевагу виконанню такої елегантної зачіски, як високий пучок. Деякі вважають, що такий варіант можливий тільки для власниць довгої розкішної шевелюри, однак, насправді є можливість створити оригінальний пучок при різній довжині волосся.

Високий пучок перестав вважатися зачіскою домогосподарок. Красиві зачіски з волосся різної довжини прикрашають голови зірок на фестивалях, врученнях премій і концертах. Пучок, завдяки різноманітності форм, добре поєднується з вечірнім вбранням, офісним костюмом або повсякденним одягом.

Особливості

Високий пучок, як і будь-яка зачіска, де основна маса волосся забрана наверх, має ряд характерних ознак.

  • Він повністю відкриває лінію вилиць і обриси особи. При створенні пучка пам’ятайте, що він найчастіше виступає в якості додаткового елементу образу, а основний акцент при такій зачісці припадає саме на обличчя.
  • Пучок відрізняє можливість його створення не тільки в салоні, але і в домашніх умовах. Безумовно, складні варіації краще вийдуть у професіоналів, але більш прості аналоги подібної зачіски ви цілком можете зробити самостійно.
  • Пучок, як правило, не припускає, щоб частина локонів ниспадала. Вся шевелюра повинна бути закріплена у верхній частині голови.
  • Основним принципом у створенні такої зачіски є формування джгута і його оборот навколо основи хвоста, зробленого на маківці голови.
  • Незважаючи на те, що спочатку високий пучок був характерний для ділового образу, зараз він доречний практично в будь-якому випадку, оскільки його можна виконати, використовуючи різні технології. Крім офісного стилю, пучок відмінно впишеться в кежуал, глем і інші образи, а також чудово підійде не тільки для офіційних заходів, але й для неформальних зустрічей і вечірок.

Кому підійде?

Високий тип пучка не можна назвати універсальною зачіскою, оскільки вона йде не всім дівчатам і передбачає ряд обмежень по її створенню.

  • Оскільки такий варіант зачіски практично повністю відкриває обличчя (особливо якщо у жінки немає чубчика), зверніть увагу на наявність асиметричних рис, а також на сам овал обличчя. Якщо у вас важке підборіддя або вся нижня частина , то такі високі зачіски не рекомендуються. Також варто бути обережною у виборі пучка, якщо у вас є які-небудь недоліки на шкірі, вони стануть більш помітними.
  • Пам’ятайте, що пучок на маківці візуально додає вам зросту. Якщо у вас мініатюрна комплекція, то хвилюватися нема про що, але високим і великим панночкам варто враховувати цей фактор, особливо якщо вони люблять підбори.
  • Вікових обмежень для створення такого пучка  як таких немає. Проте залежно від віку і стану віку можуть змінюватись різновиди такої зачіски. Дівчата, вибираючи більш зухвалий образ, можуть додавати пасмам недбалості і незвичайних аксесуарів, в той час як пані середнього віку роблять більш суворі і акуратні пучки на потилиці.
  • Перед створенням такого різновиду високої зачіски, врахуйте фактор густоти волосся. Пучок з окремих пасом буде виглядати непрезентабельно. Але якщо ви все одно бажаєте втілити такий елемент в образі, придбайте штучні пасма, які допоможуть значно збільшити загальну масу шевелюри.
  • Величезною популярністю дана зачіска користується серед наречених. Це пояснюється поєднанням краси, ніжності і зручності. На відміну від розпущених локонів, зібране волосся не буде створювати дискомфорту під час весільної церемонії, особливо якщо вона проходить влітку. При цьому на них зручно закріпити фату і різні аксесуари.

Плюси і мінуси зачіски пучком

Переваги

Пучок практичний, зібране волосся не заважає в повсякденному житті.

Різноманітність форм дозволяє підібрати зачіску до будь-якої форми обличчя.

Варіанти оформлення вдало підкреслюють образ в різних стилях.

Зачіска не обмежена віком і структурою волосся.

Пучок легкий у виконанні, довго тримає початкову форму при належній фіксації.

Недоліки

Зачіска не підходить для щоденного виконання.

Довгі важкі локони, зібране у високий пучок, призводять до перенапруження м’язів шиї.

Частина варіацій пучка вимагає термічного впливу на волосся.

Популярні варіанти пучка 

Об’ємний пучок

Класичний варіант зачіски, при якому зібране на маківці волосся зав’язують в хвіст і кілька разів обгортають навколо гумки. Отриманий результат розправляють руками для більшого обсягу і фіксують шпильками і лаком.

Недбалий пучок

Особливість недбалого пучка у відсутності гумки. Розчесане волосся збираються руками над головою. Зручніше це зробити, максимально нахиливши голову вперед. Отриманий хвіст обертається навколо своєї осі і вкладається кільцями навколо підстави за допомогою шпильок. Зачіска підходить мрійливим і романтичним особам.


Пучок з локонів

Ошатний варіант пучка виглядає елегантно і витончено. Поєднується така зачіска з вечірнім вбранням, але доречна і з офісним стилем одягу. Особливість пучка – в поєднанні гульки і завитих локонів. Кучері, зібрані таким чином, не розпрямляються під власною вагою, і довгий час тримають первісну форму.


Святковий пучок

Щоб створити цю зачіску, покладіть волосся, заплетене у французьку косу у витончений пучок, обрамляючи обличчя . Такий варіант буде доречним для будь-якого свята, але не потребує багато зусиль.


Як виконати:

  1. Заплетіть вивернуту французьку косу, не сильно затягуючи пасма.
  2. По досягненню верхівки заплітайте просту косу.
  3. Зав'яжіть кінець коси невеликою гумкою (бажано прозорою).
  4. Злегка розтягніть прядки в різні боки.
  5. Викладіть на потилиці косу по колу, залишаючи трохи місця для візуального обсягу.
  6. Підколіть кінець коси під пучок, для кращої фіксації використовуйте невидимку .




Є також ефектний варіант високого пучка з косою-колоском ззаду:


Зачіска з косами

Зачіски з використанням високих кіс виглядають не лише дуже цікаво, а й урочисто.


Зробити подібну косу ще більш святковою можна, якщо плести не звичайну, а косу з 4-х пасм. На перший погляд створити таку зачіску дуже складно. При належній практиці та напрацьованій вправності можна навчитися цього цікавого варіанту.

Пучок із кіс

Пучок з кіс чудово підійде високим дівчатам із витонченою шиєю. Відмінний весільний варіант  простий і елегантний.


Інструкція з виконання:

  1. * Ретельно розчешіть волосся.
  2. * Зберіть у високий хвіст, закріпивши тугою гумкою та основи.
  3. * Просуньте хвіст у спеціальний валик (бублик для пучка).
  4. * Відокремте невелике пасмо від хвоста і заплетіть просту косу.
  5. * На відстані 10-15 см від основи припиніть плетіння. «Напів-косу», що вийшла, оберніть навскіс навколо, таким чином обплітаючи бублик, протягніть волосся, що залишилося, через підставу бублика.
  6. * До частини незаплетеного волосся, що залишилася, додайте трохи пасм і повторіть кроки 4-5.
  7. * Повторюйте дію доки залишиться незаплетених пасм.
  8. * Останнє пасмо доплетіть до кінця.
  9. * Оберніть бублик кілька разів, заховавши кінець біля основи невидимками.
  10. *Для більшого обсягу злегка відтягніть косу від підстави.
  11. * Якщо стирчать короткі волоски, збризкайте їх лаком і акуратно пригладьте.
  12. * Додайте декоративні шпильки для прикраси.
  13. * Зафіксуйте фату та підстави невидимками.







Немає коментарів:

Дописати коментар

30 ГРУПА 27.04.2022р.ТЕМА УРОКУ: Виконання зачіски "Грецька коса" .

  Виконання зачіски "Грецька коса" Щоб прикувати до себе захоплені чоловічі, так і жіночі погляди, і відчути себе на вершині Олімп...