вівторок, 2 листопада 2021 р.

30 група 01.11.21.Виконання френч манікюру у технологічній послідовності

30група 01.11.21.

 Виконання френч манікюру у технологічній послідовності

Історія створення френчу

Але французький манікюр придумали не в столиці круасанів і пікантних сирів. Цей простий дизайн був придуманий Джефом Пінком близько 40 років тому. Пінк є засновником відомих всім лаків для нігтів під брендового маркою Orly. Революція в манікюрі наступила в один прекрасний день на знімальному майданчику. Один відомий режисер поскаржився своєму другові Джефу Пінку на те, що через величезну кількість сцен, актриси змушені перефарбовувати свої нігті по кілька разів на день. А ці процедури значно уповільнюють процес створення кіно.



І тоді знаменитий творець лаків придумав покриття, яке вдало гармонує з будь-яким нарядом, а в кадрі такі нігті виглядають просто чудово. Спочатку дизайн отримав назву Natural Look. На ніготь вимальовувалася біла усмішка, яка підкреслювала витонченість жіночих пальчиків. Пізніше Пінк випустив цілу колекцію лаків для свого революційного «дітища».



Секрети ідеального френча

Є кілька секретів, які допоможуть створити ідеальне покриття:

  • універсальний френч підходить будь-якій формі нігтів і довжині пальців,
  • стильний дизайн стане відмінним штрихом в будь-якому образі,
  • при промальовуванні посмішки рекомендується трохи підкручувати палець,
  • підправляти дизайн необхідно пензлем, який змочений в обезжирювачі,
  • якщо ви вже встигли просушити френч і тільки потім побачили невеликі похибки, то можна фарбувати посмішку ще один раз,
  • перевіряти акуратність роботи потрібно з іншого ракурсу, розверніть руку так, щоб ваші очі прямо дивилися на нігті,
  • в якості фінішного покриття найкраще використовувати топ з вирівнюючим ефектом.

Види і правила створення



Камуфляж

Камуфляжна основа - це основний відтінок французького манікюру, який наближений до кольору натуральної пластини нігтя. Давайте розглянемо камуфляж в контексті кольору, щільності і розберемо різні способи його нанесення. В ідеалі у кожного майстра має бути в арсеналі мінімально 2 відтінка: ніжно-рожевий і персиковий. Їх можна змішувати між собою в різних пропорціях, щоб підібрати найбільш вдалий варіант для свого клієнта. 



Якщо ви хочете подовжити нігтьове ложе, то добийтеся того, щоб камуфляжний лак перекривав ваш вільний край нігтя. Щільне покриття дозволить приховати відростаючий манікюр.


Секрет 1. З щільним камуфляжем помітно, як відростає кутикула. Щоб цього уникнути, потрібно нанести гель-лак на 2/3 нігтя. Тонким або круглим пензлем акуратно розтушуйте не до кінця зафарбовану частину. А потім нанесіть другий шар основи на половину нігтя і пензлем знову розтушуйте лак до кутикули.


Секрет 2. Якщо густу базу змішати з яскравим камуфляжем і вирівняти нею ніготь, то можна отримати дуже плавну лінію у кутикули. Так модний французький манікюр виглядає ще більш привабливим.

Форма посмішки

Посмішка - це лінія, яка огинає вільний край. У класичному варіанті біла усмішка гармонійно поєднується з нюдовою основою. Акуратний френч починається з правильно підібраної форми нігтів. Найглибша точка вигину посмішки повинна йти тільки по центру нігтя.

«Вусики» посмішки повинні знаходитися на одній висоті.


Ширина і вигин посмішки повинні бути однаковими, а самі посмішки повинні бути рівними. Якщо лінія крива, то французький манікюр буде виглядати не дуже красиво.


Вигин лінії посмішки повинен відображати дугообразную кутикулу. Тобто, чим вигнутіша ваша кутикула, тим дугоподібна повинна бути посмішка. Якщо у вас довгий вільний край, то рекомендується подовжити нігтьове ложе. У цьому випадку «вусики» посмішки можна завести трохи глибше. А ось посмішка з маленьким вигином підійде для дуже коротких нігтів і власницям форми «квадрат».


    Французкий манікюр рідним пензлем

    Якщо у рідного лаку не надто зручна і широка кисть, то її можна промокнути в серветці і трохи притиснути, щоб вона придбала плоску форму.

    Техніка створення:

    • Після нанесення основи, білою фарбою за допомогою кисті відзначаємо потрібну лінію товщини по всій довжині торця.
    • Заводимо «вусики» до потрібної глибини в напрямку лінії від торця до кінця.
    • Акуратно скругліть кут.
    • Покрити дизайн фінішним покриттям.

    Покрокова інструкція створення:

    • Приготувати нігті до роботи і покрити камуфляжем.
    • Поставити дві точки у бічних валиків на однаковій відстані.
    • Поставити крапку по середині вільного краю.
    • Поєднати точки і вивести посмішку.

    Плоска кисть

    Френч можна створити за допомогою плоскої кисті. Її сплюснута поверхня дозволяє рівно накреслити «вусики» і зафарбувати сам кінчик.

    Спосіб створення френча:

    • Покрити нігті камуфлюючим лаком
    • Тонкою лінією відзначити ширину усмішки
    • Зробити розмітку: на самому кінчику відзначити центр нігтя і там же 2 рівновіддалені від нього точки. Це будуть «вусики»
    • У бічних валиках відзначити дві рівні точки з обох сторін
    • З'єднати точки і заповнити розмітку білим гель-лаком

    Особливо красиво, коли стик між основою і посмішкою максимально чіткий.

    Незвичайні техніки створення френча

    Не біда, якщо у вас немає в наявності якоїсь кисті, і ви не володієте художніми навичками. Для того, щоб створити акуратний френч, можна скористатися підручними засобами.

    Стемпинг




    Важливо знайти пластину з малюнком або візерунком, яка ідеально підійде для створення посмішки. У косметичних магазинах продаються спеціальні пластини, які створені спеціально для френча. На них представлені посмішки всіх форм і розмірів, які підійдуть до більшості нігтьових пластин. Досить тільки нанести на візерунок трохи лаку. Перенести його на штампик для стемпінга, а потім на край нігтя. Якщо у вас немає потрібної пластини, то стемпинг можна намалювати і від руки. На штампику акуратно потрібно намалювати трохи вигнуту лінію і перенести її на ніготь. Так набагато простіше створити модний і красивий французький манікюр.

    Наклейки-трафарети



    У багатьох дівчат обов'язково в запасах знайдеться кілька наклейок для створення покриття. Головний секрет в роботі з трафаретами: базовий колір повинен бути ідеально сухим. Перевірте, наклейка повинна щільно прилягати до нігтя, щоб під неї не затікав лак. Залишиться тільки нанести білий відтінок, зняти трафарет, просушити в лампі і покрити дизайн топом. Ідеальна лінія при такій техніці гарантована.


    Френч - це найпростіший, але і незвичайний манікюр. Який би дизайн французького манікюру ви не вибрали, він в будь-якому випадку підійде для вашого образу. Сміливо експериментуйте і спробуйте повторити який-небудь дизайн. Він обов'язково розкішно буде виглядати на ваших пальчиках.



    Немає коментарів:

    Дописати коментар

    30 ГРУПА 27.04.2022р.ТЕМА УРОКУ: Виконання зачіски "Грецька коса" .

      Виконання зачіски "Грецька коса" Щоб прикувати до себе захоплені чоловічі, так і жіночі погляди, і відчути себе на вершині Олімп...