середа, 3 листопада 2021 р.

30 група 03.11.21. підбір хімічних ,косметичних засобів для покриття нігтів гель-лаком

30 група  03.11.21.

Підбір хімічних ,косметичних засобів для покриття нігтів гель-лаком

Сьогодні покриття нігтів гель-лаком шалено популярна  процедура. Актуальність дизайну подібного типу обумовлена не тільки його високою привабливістю, але і достатньою надійністю. Цей манікюр може радувати своєю красою протягом двох тижнів, а то і більше. Прості лаки такою довгою дією похвалитися не можуть, тому і йдуть поступово на другий план.
Особливості покриття
Сучасні модниці вільні вибирати будь-який дизайн для оформлення своїх чарівних пальчиків. Він може бути витриманий в абсолютно будь-якому стилі, кольорі і фактурі. Однотонними покриттями нігтьової дизайн не обмежений. Перед дамами варто широкий вибір лаків з різними декоративними ефектами. Великим асортиментом кольорів та ефектів відрізняються і сучасні гель-лаки. Ці вироби шалено популярні і затребувані, тому що є доступними, а наносити їх на нігті можна навіть  в домашніх умовах.




Слід зазначити, що такі модні покриття відрізняються більш ефектним і «багатим» зовнішнім виглядом підкресливши при цьому загальний стиль їх власниці. Подібний дизайн може протриматися досить довго, не злазячи і не розтріскується. Однак тут багато чого залежить від того, наскільки правильно було завдано гель-лак. Для цього не тільки слід бути акуратною і скрупульозної, але і тримати в запасі всі незамінні для нанесення атрибути.




Саме тому гель-лаки так важливо вибирати правильно. Бажано віддавати перевагу продукції перевірених та відомих фірм.

Перш ніж зважитися самостійно покривати власні нігтики гель-лаком або почати займатися цим, надаючи послуги краси, вам знадобиться ознайомитися з повним списком обладнання і пристосувань, необхідних для подібних процедур.


Варто розібратися більш детально, що ж потрібно для манікюру гель-лаками?

 Всі матеріали і засоби для манікюру можна розділити на 2 категорії:

1. Обов'язкові.


  • Спеціальна лампа для манікюру
    (вони бувають різного спектру свічення, такі як: UV, LED+CCFL, LED);



  • Кольоровий гель-лак. Якщо ви ще жодного разу не користувалися такими речами, то спершу вам краще придбати стартовий комплект пляшечок з основними кольорами. Бажано купувати такі вироби від одного виробника. Вам легко вдасться знайти потрібний тон, комбінуючи на панелі ті чи інші основні забарвлення. З часом комплект можна буде робити ширше і багатше, докуповуючи склади, що відрізняються за структурою і декоративним ефектам.




  • Базове покриття
     (інша назва – база). Цей склад покликаний розрівнювати поверхню нігтьової пластини перед безпосереднім нанесенням гелю. Базовий пласт також відповідальний за захист нігтика від потрапляння пігменту у кератинові шари.



    • Топове покриття для гель-лаків, фініш;



    2. Необов'язкові.

    У цю категорію вносимо засоби без яких можна обійтися виконуючи манікюр гель-лаками, але їх застосування значно спрощує процеси і продовжує життя гель-лаковому манікюру.


        • Праймер.
          Працює на нігтях як двосторонній скотч, ще більш скріплюючи базу і ніготь, використовуючи цей засіб - манікюр прослужить довше.




        • Дегідратор і знежирювач. Багато хто плутає ці 2 засоби вважаючи, що вони виконують одну й ту ж функцію, але насправді відповідь криється вже в назві цих рідин. Дегідратор - прибирає зайву вологу з нігтів, тим самим не даючи природному процесу випаровування відшаровувати нанесене штучне покриття. Знежирювач - бруд, жир та інше можна легко прибрати цим засобом, слід просто добре протерти ним нігті. Застосовуючи цю рідину - відколи, відшарування та інші проблеми Вашому манікюру будуть не страшні.




      • Рідина для зняття липкого шару
        або Cleanser. Цей допоміжний матеріал можна віднести до обов'язкових, але багато хто ігнорує застосуванням цього засобу, а даремно, адже використовуючи клінсер - манікюр залишається глянцевим, не набуває мутний вид, що значно прикрашає загальний вигляд нігтиків і рук його власниці.



      • Олія для кутикули.
        Цей прекрасний матеріал дуже приємний в застосуванні. Наносячи на шкіру навколо нігтя і легкими рухами втираючи масло ми насичуємо шкіру вітамінами, зволожуємо її, провокуємо на більш швидке відростання нігтів і навпаки - повільне зростання кутикули.



      • Також до не обов'язкових засобів відносимо декор, безворсові серветки, апельсинові палички, бафи, пилочки, пушер, ножиці, кусачки та інші матеріали для манікюру.

      Всі вище перераховані допоміжні засоби і матеріали важливі складові для якісного і довговічного манікюру гель-лаками.

      Підбирати гель-лак необхідно дуже уважно. Від якості цього продукту буде залежати не тільки краса манікюру, але і здоров'я нігтьових пластин. Мало звертати увагу на колір вибраного продукту. Дуже важливо придивитися до його складу. Досвідчені майстри настійно не рекомендують купувати примірники, у змісті яких присутні такі речовини, як формальдегід або дибутилфталлат.


      Необхідно віддавати перевагу таким лакам, у складі яких немає токсичних і шкідливих сполук, здатних чинити негативний вплив на здоров'я.

      Купуйте такі лаки, які легко наносяться і мають відповідну консистенцію. Не беріть навіть ледь підсохлі склади – вони не будуть лягати на пластину так, як треба. Бажано купувати фірмові гель-лаки. Така продукція відрізняється гарною якістю, є безпечною і дозволяє створювати красивий, надійний нігтьової дизайн.





      Немає коментарів:

      Дописати коментар

      30 ГРУПА 27.04.2022р.ТЕМА УРОКУ: Виконання зачіски "Грецька коса" .

        Виконання зачіски "Грецька коса" Щоб прикувати до себе захоплені чоловічі, так і жіночі погляди, і відчути себе на вершині Олімп...